Over Amedia Production:

Uw gevel is het visitekaartje van uw organisatie. Onze deskundigen adviseren u over uw specifieke kansen en stemmen de ontwerpen zorgvuldig op uw organisatie af. Van een full colour logo tot semitransparante oplossingen, en van een klassieke “look” tot moderne lettertypes voor een innovatieve uitstraling, de mogelijkheden zijn letterlijk onbegrensd!Auto’s bieden een perfecte kans om uw bedrijf te presenteren aan uw doelgroep. Amedia Production is al jaren de spect in alle vormen van autobestickering. Uw opdracht wordt in eigen huis ontworpen, geproduceerd en gemonteerd, vanaf de kleinste auto tot de grootste vrachtwagens. Het assortiment is zeer divers en altijd op maat. Alleen een logo met adresgegevens of uw auto compleet inpakken in full color? Geen probleem.

Een verlicht reclamebord valt extra op. Maar er zijn situaties denkbaar waarin u liever opteert voor een niet verlichte variant. Amedia reclameborden zijn extreem duurzaam en worden gekenmerkt door een perfecte maatvoering voor een optimaal visueel resultaat. Kies uit diverse gestandaardiseerde varianten of laat onze ontwerpers een uniek designvoorstel doen.

Acrylox is een sterk, kleurecht en onderhoudsvrij product waarmee makkelijk de mooiste gevel- reclames voor binnen en buiten gemaakt kunnen worden. Het is leverbaar in verschillende diktes en heeft een breed scala aan verschillende RAL-kleuren. Gefreesde 8 mm dikke Acrylox letters zijn verkrijgbaar met de stokhoogte 6 t/m 125 cm.

Een winkel is niet compleet zonder een markante lichtbak aan de gevel. Onze specialisten ontwerpen niet alleen de lichtbakken, maar zorgen ook voor deskundige montage en het aanleggen van de elektriciteit! Omdat wij het hele traject begeleiden bent u bovendien verzekerd van een correcte maatvoering.

Sfeerbepalende blikvangers.  XXL posters zijn breed toepasbare sfeer makers. Onze geavanceerde machines kunnen formaten tot een breedte van 160 centimeter en een lengte van 50 meter aan. Bovendien kiest u uit vele verschillende materialen; van eenzijdig transparante  varianten tot levensechte panoramische fotoprints. Amedia Production bv is een bedrijf dat met 25 jaar ervaring, en de nieuwste machines en technieken, de perfecte partner is om uw in-en outdoor reclame te realiseren. Wij zijn een “one stop shop” uw wens maken wij werkelijkheid.

Of het nu het bedrukken van bedrijfskleding of het bedrukken van visite kaartjes of printen van een grote spandoek, Amedia past alles aan aan uw huisstijl, zodat u professioneel en doelgericht over komt. Het breede en diepe assortiment maakt Amedia ideaal om uw huisstijl te vernieuwen, of te optimaliseren. Of het nu om uw belettering, lichtbak of drukwerk gaat, wij denken graag vrijblijvend met u mee onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wij kunnen ook multi media verzorgen tegen hele scherpe prijzen. Amedia werkt met een korte levertijd en gelooft dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Amedia vericht vele diensten om uw bedrijf de beste uitstraling te geven. Levering en montage op locatie verzorgen wij ook. Ook voor al u huisstijlen en drukwerk kunt u bij ons terecht.